Èn simpel teknik til at fremstå hamrende sikker

De sidste 5 år har jeg trænet 5000 personer i hvordan de bruger kropssproget til at at fremtone sikkert, troværdigt og nærværende. De har alle forskellige udfordringer ... men der er dog én ting, som går igen i alle usikre fremtoninger: Et flakkende blik.

Når blikket flakker, bliver du diffus. Du fremstår hektisk, stresset, og nervøs.

Du skal derfor træne et fast, rettet blik.

Se hvordan du gør

TIP: Hvis du ikke kan lide at kigge folk i øjnene hele tiden, så kig på den ENE persons ENE øjenbryn. Du får et "hvilested" og de får dit nærvær.

Tre ingredienser, når du vil levere budskaber, så du flytter handlinger

Hvis du vil levere budskaber, så du flytter holdninger, er der tre ting, du skal fokusere på:

Stærke fortællinger: I stedet for at stille spørgsmålet: Har jeg de rette fakta, skal du stille spørgsmålet: Har jeg den rette fortælling?

Dit kropssprog: I stedet for at bruge forberedelsen på at finpudse detaljerne i dine slides, skal du bruge tiden på at finpudse detaljerne i dit kropssprog

En kraftfuld metafor: I stedet for at bruge tiden på diagrammer, skal du bruge tiden på at finde en kraftfuld metafor.

Når du mestrer at levere en enkel personlig fortælling, der tjener som metafor for din pointe, og du leverer den sikkert, troværdigt og nærværende, så åbner du en kanal til menneskers dominerende beslutningssystem, System 1. Dine lyttere kommer til at føle for din idé, og de udvikler tillid til dig. Du åbner en helt anden banehalvdel, hvor ”forsvar”, ”forklar” og ”modargumenter” slet ikke er i spil. Du skaber et  rum, uden nogen former for modstand. Resultat: De lytter. Du trænger igennem.

Lær det på tre halve dage

Intensiv træningsforløb i hvordan du mestrer kropssprog og fortællinger på tre halve dage og to individuelle sessioner. Læs her.